• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tot 30 dagen bedenktijd

Retourneren

  • 30 dagen bedenktijd
  • Gemakkelijk versturen met ons retourlabel (€ 5,95 voor NL / € 13,95 voor BE)
  • Lees onderstaande aanwijzingen voor retourzendingen!

Nadat je je bestelling thuis hebt ontvangen heb je 30 dagen de tijd om de producten te bekijken. Je hebt tot en met dag 30 om te laten weten dat je van de koop afziet. Vervolgens heb je nog 14 dagen de tijd om daadwerkelijk te retourneren. Als (een deel van) je bestelling niet aan je verwachtingen voldoet kun je deze aan ons retour sturen. We waarderen het als je aan wilt geven waarom je iets wilt terugsturen, maar dit is niet verplicht.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping [DOWNLOAD] maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Wij hebben de voorkeur dat je een email stuurt naar info@bushcraftshop.nl. Graag de volgende gegevens vermelden:

  • Het nummer van je bestelling, factuur of pakbon.
  • Je naam en adresgegevens.
  • Welk(e) artikel(en) je retour wilt sturen en liefst ook de reden hiervoor.

Zodra we je retourmelding hebben ontvangen gaan we deze verwerken en krijg je een email met een bevestiging en verdere uitleg over de retourprocedure.

Graag je retourzending voorzien van een retournummer. Heb je geen account? Stuur ons dan een email op info@bushcraftshop.nl om je retournummer aan te vragen.

Stuur het product compleet, ongebruikt en onbeschadigd terug in en indien mogelijk in originele verpakking. Het is toegestaan om artikelen terug te sturen die niet (geheel) aan bovenstaande eisen voldoen. De kosten voor de waardevermindering van het product zullen dan in mindering worden gebracht op het terug te betalen bedrag. Hiervan stellen we je natuurlijk op de hoogte.

Er zijn een aantal artikelen die uitgesloten zijn van het herroepingsrecht:

  • Verse voedingswaren kunnen niet geretourneerd worden. Voor lang houdbare etenswaren geldt dat deze in verband met gezondheidsbescherming niet geretourneerd kunnen worden als de verzegeling verbroken is;
  • Hygiëne artikelen kunnen alleen geretourneerd worden als de verzegeling nog intact is;
  • Artikelen waarop op jouw verzoek een wijziging is aangebracht of welke op maat zijn gemaakt;
  • DVD's of andere informatiedragers waar de verzegeling van is verbroken.

De kosten voor het retour zenden zijn voor je eigen rekening. Je krijgt van ons een link per email waar je een retourlabel kunt aanmaken voor gebruik binnen Nederland. Hiervoor betaal je slechts € 5,95 wat je met iDeal kunt betalen. Voor België geldt een tarief van € 13,95 voor een retourlabel. In beide gevallen dus goedkoper dan zelf een pakketzegel aanschaffen bij PostNL of Bpost.

Tip: wist je dat je bij betaling met PayPal in aanmerking kunt komen voor een vergoeding van de retourzendkosten? Kijk op de site van PayPal hoe je dit kunt activeren! [BEZOEK PAYPAL]

Tot Slot

Bij een retourzending vergoedt Bushcraftshop alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door Bushcraftshop in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij Bushcraftshop aanbiedt het product zelf af te halen, mag zij wachten met terugbetalen tot zij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Bushcraftshop gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.