• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Showroom & Afhalen

Showroom

Prepworld.nl is een webwinkel, maar we hebben ook een uitgebreide showroom als extra service naar onze klanten. Het is geen gewone winkel, maar biedt je de mogelijkheid een artikel voor je aankoop te bekijken.

  • We begeleiden je altijd bij een bezoek, zodat we je goed kunnen adviseren.
  • Natuurlijk kun je het gewenste product direct meenemen als je bij ons langskomt.
  • Onze showroom is enkel op afspraak toegankelijk!
  • De showroom biedt je de mogelijkheid gericht voor een product langs te komen wat je eerst in het echt wilt zien voor je het aanschaft.

Je kunt onze showroom tijdens onze openingstijden (maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur) bezoeken nadat je een afspraak hebt gemaakt. Incidenteel kunnen we voor grotere aankopen ook op zaterdagen een afspraak maken. Het kan een enkele keer voorkomen dat we gesloten zijn vanwege een bezoek aan een evenement of beurs, door vooraf te bellen weet je zeker dat we aanwezig zijn. Je kunt onze sluitingsdata ook bekijken op onze pagina met Afwijkende Openingstijden. 

Afhalen

Wil je besparen op de verzendkosten, of je product nog dezelfde dag in je bezit hebben? Ook dat is geen enkel probleem. Zodra je je bestelling via onze webshop plaatst, krijg je de mogelijkheid te kiezen voor afhalen in Middelburg. Als je voor deze optie kiest wordt je bestelling direct door ons verwerkt en krijg je een melding als deze klaarstaat om te worden afgehaald. 

Overigens wordt je bestelling door ons gratis thuisbezorgd vanaf een bedrag van € 35,-. Wil je voor een lager bedrag bestellen, dan betaal je slechts € 2,95 verzendkosten binnen Nederland of € 4,95 voor een pakket naar België! 

Contactgegevens

Onze showroom, kantoor en afhaallocatie zijn gevestigd op het volgende adres:

Prepworld.nl

Arnesteinweg 50

4338PD  Middelburg

Telefoon: 0118 436 241

Email: [email protected]

Openingstijden Kantoor & Showroom:

Maandag t/m Vrijdag

10:00 – 17:00

De showroom is enkel na het vooraf maken van een afspraak toegankelijk.

(Gesloten op zater-, zon- en feestdagen en tijdens beursbezoek of evenementen. )

Bekijk ook onze afwijkende openingstijden:

http://prepworld.webshopapp.com/service/afwijkende-openingstijden/