• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Prepworld.nl

Ons bedrijf is gevestigd in Middelburg (Zeeland) aan de Arnesteinweg 50 op industrieterrein Arnestein.
Hier werken wij dagelijks hard om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en de bestellingen die via de webwinkel binnenkomen zo efficiënt mogelijk te verwerken. 

Je bent van harte welkom om bij ons langs te komen! Bijvoorbeeld om je bestelling af te halen of voor een persoonlijk advies. Afhalen van je bestelling kan altijd van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 17.00, voor het bezoeken van de showroom en persoonlijk advies kun je vooraf een afspraak maken. We raden je aan vooraf altijd even onze Afwijkende Openingstijden te checken!

Geschiedenis

Bushcraftshop is in 2012 gestart onder de naam Moosetrail Bushcraft. Op dat moment waren we vooral gericht op het organiseren van cursussen en events rondom Bushcraft. Langzamerhand bleek dat er een grote interesse was voor de producten die we daarbij verkochten. Zo zijn we uitgegroeid tot een webshop met meer dan 1500 verschillende producten uit voorraad leverbaar. We hebben grote ambities om ons assortiment nog verder uit te breiden en onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Daarom zijn we naast Bushcraftshop ook Prepworld.nl gestart. Mede omdat deze twee takken flink wat raakvlakken hebben, leek ons dit een goed moment voor een nieuwe uitdaging. We zullen ons volledig inzetten om deze twee webshops zo goed mogelijk te laten aansluiten op de wensen van de klant. 

Eigenaren

Wij zijn Erik & Sandra van 't Padje, de eigenaren van Moosetrail Bushcraft en dagelijks verantwoordelijk voor Bushcraftshop.nl en Prepworld.nl. Sandra houdt zich vooral bezig met de financiële administratie. Ik, Erik, ben dagelijks verantwoordelijk voor de in- en verkoop, marketing, en alles wat daarbij komt kijken.  

Visie

We hebben vooral als doel om een uniek en bijzonder assortiment op Prepworld.nl te kunnen aanbieden dat goed aansluit bij de wensen van de klanten. Daarnaast is het van groot belang dat onze klanten niet alleen tevreden zijn met het product, maar ook met alles daaromheen. Wij zetten ons daarom volledig in voor een persoonlijke benadering met de klant, snelle respons op vragen en altijd een advies dat deskundig en op maat is. Uiteraard zal er bij ons ook wel eens wat mis gaan, maar onze garantie is dat we altijd adequaat zullen reageren in dit soort gevallen.

Assortiment

We zoeken altijd naar iets bijzonders of iets dat in Nederland moeilijk te krijgen is. Momenteel kopen we onze producten in 12 verschillende landen over de hele wereld.
Veel van deze artikelen zijn natuurlijk ook prima geschikt voor andere doeleinden. Een groene jas bijvoorbeeld is ook prima te gebruiken door iemand die graag natuurfoto's maakt. Daarom is ons assortiment gericht op Preppen, Survival én outdoor.

We stellen strenge eisen aan de producten die we verkopen. Je moet er tenslotte op kunnen vertrouwen. Bij ons vindt je dan ook uitsluitend kwaliteitsproducten. Wel vinden we een juiste prijs erg belangrijk. Onze gedachte is dat bijvoorbeeld een waterproof notitieblok niks meer moet doen dan waar het voor bedoeld is. Dat mag dus best een wat goedkopere versie zijn. Daartegenover staat dat een kledingstuk wel van hoge kwaliteit moet zijn. We letten er altijd op dat de prijs/kwaliteits verhouding optimaal is.

Service

Tot slot, maar zeker niet onbelangrijk! Wij bieden onze klanten een zeer hoog serviceniveau. We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop. Nu, maar ook in de toekomst. Als er onverhoopt ooit iets mis is met een product, zullen we altijd kijken naar een passende oplossing. Natuurlijk is ruilen bij ons geen enkel probleem. Retourneren kan altijd binnen 30 dagen na aankoop. Bij ons hoef je ook geen weken op je geld te wachten: binnen maximaal 5 werkdagen staat het bedrag weer terug op je rekening. Dat vinden wij geen service, maar eigenlijk gewoon heel normaal.

We wensen je veel winkelplezier op onze site en bedanken je alvast voor je bestelling!