• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Onderkomen

Alles omtrent onderkomen! Uitgebreidere informatie over wat je hier kunt vinden, staat onderaan deze pagina.

Onderkomen

Wanneer SHTF en je genoodzaakt bent je huis te verlaten zul je voorbereid moeten zijn om in de wildernis te verblijven. Een tent, hangmat en/of TARP zijn dan essentieel om jezelf warm te houden in de buitenlucht. In deze categorie vind je de beste tenten, hangmatten en TARPS om je droog en warm te houden in de meest barre omstandigheden. Ook vind je hier slaapmatten en slaapzakken die makkelijk te vervoeren zijn en een groot comfort bieden. Ben je op zoek naar haringen, scheerlijnen of andere accessoires voor het ophangen van spullen? Deze kun je ook hier vinden.

Je vindt in deze categorie uiteenlopende producten van de beste merken en in verscheidene prijsklassen. Zo kun je altijd iets vinden wat bij jou past. Wil je meer advies over onze producten, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via de mail, telefoon of chat. Zo krijg je snel deskundig advies dat aansluit op jouw wensen.

Op zoek naar een product dat wij niet in het assortiment hebben? Wellicht dat we dit kunnen bestellen voor je bij één van onze vele leveranciers. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden!