• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kleding

Alles omtrent kleding! Hier vind je alles voor in je uitrusting! Uitgebreidere informatie over wat je hier kunt vinden, staat onderaan deze pagina.

Kleding

Het behouden van lichaamswarmte is één van de belangrijkste zaken om in leven te blijven. Naast het maken van vuur en het nuttigen van brandstof voor je lichaam, is het dragen van de correcte kleding essentieel om te overleven in de buitenlucht. Sommige stoffen zijn voordeliger dan andere in verschillende temperaturen en omgevingen.

Heb je iets nodig wat waterdicht is? Of juist iets dat je ontzettend warm houdt? Ben je op zoek naar een geschikte onderlaag voor bij je jas? Of wil je gewoon even rond kijken?

Je vindt in deze categorie uiteenlopende producten van de beste merken en in verscheidene prijsklassen. Zo kun je altijd iets vinden wat bij jou past. Wil je meer advies over onze producten, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via de mail, telefoon of chat. Zo krijg je snel deskundig advies dat aansluit op jouw wensen.

Op zoek naar een product dat wij niet in het assortiment hebben? Wellicht dat we dit kunnen bestellen voor je bij één van onze vele leveranciers. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden!