• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Crud Gjöra Lederen Handschoenen

€125,00
Robuuste lederen handschoenen van zeer hoge kwaliteit, handgemaakt in Zweden. Geimpregneerd met een mengsel van natuurlijke was, olien en hars.
Levertijd Ma. - Za. voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
Voor 17:00:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
Crud Gjöra Lederen Handschoenen

Eigenschappen: 

- 100% hoogwaardig koeienleer

- Geïmpregneerd met natuurlijke was, oliën en hars. 

- Waterdicht 

- Niet gevoerd

- Metalen oogjes voor makkelijk vervoeren 

- Handgemaakt in Zweden

Crud Gjöra Lederen Handschoenen: 

Robuuste lederen handschoenen van zeer hoge kwaliteit, handgemaakt in Zweden. Geïmpregneerd met een mengsel van natuurlijke was, oliën en hars. Zeer duurzaam product, gemaakt om een leven lang mee te gaan. Door het ambachtelijke en kleinschalige productieproces ontwikkeld elke handschoen zijn eigen karakter door de jaren heen, bepaald door de manier van gebruik. Bij het eerste gebruik zullen ze lichtelijk stijfjes aanvoelen maar na enkele keren dragen vormen ze perfect naar de vorm van je handen. 

Over Crud:

Crud is een kleinschalig en ambachtelijk bedrijf uit Göteburg, Zweden. Hun filosofie is om producten te leveren die een leven lang mee gaan, hierdoor onderscheiden ze zich fundamenteel van menig moderne onderneming binnen onze weggooi maatschappij. Ze staan voor kwaliteit, simpliciteit en vakmanschap. Dit kunnen zij realiseren door een lage productie aan te houden en elk individueel product de zorg en aandacht te geven die het verdient. 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen